L’ENTITAT FÒRUM PEL TEATRE I LA CULTURA, PRESENTA AQUEST CAP DE SETMANA LA SEVA PRIMERA OBRA DE TEATRE TITULADA “AMOR EN BLANC I NEGRE”.


L’entitat “Forum pel teatre i la cultura”, s’estrena en el món teatral aquest cap de setmana amb la representació del vodevil “Amor en Blanc i negre” de Julio Matias, amb l’adaptació del vicepresident de l’entitat, Lluis Moner. El president del Forum pel teatre i la Cultura, Jordi Caupena, ha desvetllat la trama de l’obra.

El Fòrum pel teatre i la cultura, és una entitat de recent creació i té com objectiu fomentar la cultura a través de representacions teatrals i altres activitats. La representació de “Amor en blanc i negre” serà dissabte, a les 10 de la nit i diumenge a les 7 de la tarda. Les entrades amb un preu de 6 euros ja es poden retirar al teatre clavé o trucant al 93.765.05.72.