L’ASSOCIACIÓ LA NOSTRA DANSA ORGANITZA UN CURSET DE BALL TRADICIONAL I FOLK, PELS PROPERS DILLUNS FINS AL 30 DE JUNY.


L’associació la Nostra Dansa, organitza a partir del proper dilluns, 28 d’abril un curset per aprendre a ballar música tradicional i folk. El curset es realitzarà cada dilluns fins al 30 de juny a l’IES Lluis Companys. El membre de l’entitat, Josep Megías, ha explicat que l’associació feia temps que volia organitzar un curset com aquest.

Josep Megías, explica en que consisteix el curset i els diversos balls.

El curset té les places limitades i per inscripcions cal trucar al 93.764.06.56. L’horari del curs serà dilluns de 10 a dos quarts de 12 de la mitjanit. L’activitat que organitza la nostra dansa, compta amb la col·laboració de l’IES Lluis Companys i l’ajuntament de Tordera.