EL TORDERENC, JOAN BOU I EL MATARONÍ, JAUME VELLVEHÍ, PRESENTEN EL LLIBRE “EL GLA, MOLINS DE LA BAIXA TORDERA”, DAVANT UN BON NOMBRE DE PERSONES A LA BIBLIOTECA.


El torderenc, Joan Bou i el mataroní, Jaume Vellvehí, van presentar divendres a la nit a la biblioteca de Tordera, davant un gran nombre de torderencs, el seu llibre “El gra, molins de la baixa Tordera”. El llibre és un recorregut per la història dels diferents molins que envolten el riu Tordera, tal i com explica, Joan Bou.

Avui, a les 8 del vespre a la biblioteca, hi haurà una xerrada-col·loqui amb l’escriptor Mathew Tree i per demà, a dos quarts de 9 del vespre al Teatre Clavé, l’inauguració de l’exposició fotogràfica “Apunts” de Montserrat Sants, acompanyada d’haikús escrits per Miquel Martí i Pol. L’exposició es podrà visitar fins al 26 de maig.