AQUEST VESPRE S’INAUGURA AL TEATRE CLAVÉ L’EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA “APUNTS” DE MONTSERRAT SANS, ACOMPANYADA D’HAIKÚS DE MIQUEL MARTÍ I POL.


El Teatre Clavé, serà escenari aquest vespre de la inauguració de l’exposició fotogràfica APUNTS de Montserrat Sans, dona i, en moltes ocasions, veu, del poeta català Miquel Martí i Pol. A l’exposició es podrà contemplar el sentit pel detall més precís de la fotògrafa, amb l’acompanyament de haikús del mateix poeta, interpretats per la cantant Lidia Pujol acompanyada de la professora de música del teatre: Natalia Escalera. La presentació serà a càrrec de Ramon Besora, escriptor i amic del poeta i president de l’Associació d’Amics de Miquel Martí i Pol. La regidora de cultura, Maria Angels Cayro, explicat en que consisteix l’exposició.

L’acte d’inauguració s’inicia a dos quarts de 8, amb la presència de l’autor dels haikús, Miquel Martí i Pol, així com també de l’autora de les fotografies, Montserrat Sans.
L’exposició APUNTS romandrà al Teatre Clavé fins el dia 26 de maig i l’horari de visita serà de dilluns a divendres de 6 a 8 del vespre, i diumenges i festius de dos quarts de 12 a dos quarts de 2 del migdia.