AQUEST VESPRE S’INICIEN ELS DEBATS POLÍTICS DE CAMPANYA ORGANITZATS PER RÀDIO TORDERA. L’EMISSORA COBRIRÀ EN DIRECTE ELS DIFERENTS DEBATS QUE FINALITZARAN DIJOUS 22 DE MAIG. ALS DEBATS HI PARTICIPARAN TOTES LES FORCES POLÍTIQUES QUE ES PRESENTEN A LES ELECCIONS MUNICIPALS.


A partir d’aquest vespre l’auditori del Teatre Clavé serà escenari dels diferents debats polítics amb motiu de la campanya electoral organitzats per Ràdio Tordera. L’emissora emetrà en directe els debats, que tindran lloc els dilluns i dijous de 9 de la nit a dos quarts d’11 aproximadament, fins dijous 22 de maig.
L’entrada a l’auditori estarà reservada a persones vinculades als grups polítics.
A cada debat es tractaran aspectes concrets de la política municipal amb un primer torn de paraules de 3 minuts de duració, i un segon de rèplica de 2 minuts per a cada tema que suggereixi el moderador.
Cada debat constarà de 3 torns de paraules, 3 de rèplica i un torn final de conclusions.
El debat d’avui tractarà les àrees de promoció econòmica, hisenda i governació. Dijous 15 de maig es parlarà d’urbanisme i medi ambient. Dilluns 19 de maig es debatran temes de cultura, festes, ensenyament, participació ciutadana, benestar social, joventut i esports. Dijous 22 de maig es tancaran els debats polítics amb un debat final de campanya.
Les línies telefòniques estaran obertes durant el transcurs dels debats per a la participació de l’audiència. Les trucades s’hauran d’identificar i especificar a qui dirigeixen la pregunta o el comentari.