IniciNoticiesEntitats EL SANEJAMENT DE L'ECONOMIA LOCAL CENTRA EL PRIMER DEBAT DE CAMPANYA ELECTORAL...

EL SANEJAMENT DE L’ECONOMIA LOCAL CENTRA EL PRIMER DEBAT DE CAMPANYA ELECTORAL ORGANITZAT PER RÀDIO TORDERA SOBRE HISENDA, GOVERNACIÓ I PROMOCIÓ ECONÒMICA.

El sanejament de l’economia local va centrar ahir el primer debat amb tots els partits polítics que es presenten a les eleccions municipals. El debat organitzat per Ràdio Tordera, va tractar de Hisenda, Governació i Promoció econòmica. Tots els partits van tenir temps per exposar els seus programes, criticar els adversaris i defensar els projectes que creuen prioritats pel proper mandat. En el debat i van participar David Tordera, pel Partit popular, Josep Alsina del Moviment alternatiu de Tordera, Bernat Costas d’Esquerra republicana de Catalunya, Jaume Romaguera del Partit socialista i Joan Carles Garcia de Convergència i Unió. El programa es va allargar unes dues hores i va comptar amb la participació de preguntes de l’audiència que es van traslladar a la part final del debat als diversos partits. Durant les conclusions, el candidat del partit popular, el blanenc David Tordera, va destacar l’importància de tenir clar quin a de ser el creixement de Tordera i millorar la seva seguretat ciutadana.

El cap de llista del moviment alternatiu Tordera, Josep Alsina, va començar la seva intervenció demanant el sanejament de l’economia municipal. El moviment alternatiu, aposta per un poble amb coherència i que potencií els seus valors.

El candidat d’esquerra republicana de Catalunya, Bernat Costas, va assegurar que si el seu partit entra a l’ajuntament hi haurà total transparència en els temes i va demanar un control de la despesa i una auditoria de comptes.

L’ex-alcalde i membre de la candidatura del partit socialista, Jaume Romaguera, va explicar que l’ajuntament no havia tingut tots els ingressos que podria haver aconseguit. Segons Romaguera, la situació financera de l’ajuntament és alarmant.

El candidat de convergència i Unió i actual alcalde, Joan Carles Garcia, va convidar a tots els participants en el debat a consultar els pressupostos municipals, ja que són públics per qualsevol dubte. Garcia, va destacar la transparència de l’equip de govern i les propostes de futur.

El proper debat de campanya electoral, serà dijous, 15 de maig, on els representants de tots els partits polítics parlaran sobre Urbanisme i Medi Ambient. El debat començarà a les 9 del vespre i igual que ahir, els oients podran formular preguntes durant el debat. Un cop finalitzat, el moderador traslladarà les preguntes que s’hagin fet arribar del debat. El debats de campanya electoral estan organitzats per Ràdio Tordera amb la col·laboració del Teatre Clavé.

ÚLTIMES NOTÍCIES