LA POLICIA LOCAL I ELS MOSSOS D’ESQUADRA VAN DETENIR AHIR UN INDIVIDU DE NACIONALITAT ROMANESA DE 27 ANYS PER LA VENDA D’OBJECTES DE JOIERIA FALSOS.


La policia local de Tordera i els mossos d’esquadra, van detenir ahir, un individu de nacionalitat romanesa, per estafa en la venda de joies falses. Un agent de la policia de barri va observar, a primera hora de la tarda com un individu feia moviments estranys per diversos carrers del centre vila i va decidir fer un seguiment d’aquest.
L’agent va poder veure com ensenyava diversos objectes de valor a la gent que passava pel carrer. A partir d’aquí, el policia de barri ho va comunicar a les dependències municipals i als mossos d’esquadra i van procedir a identificar al individu.
Els objectes majoritàriament eren de joieria i els venia a la gent fent-los creure que eren d’or però es va comprovar que eren falsos. Aquest fet, va provocar que fos detingut per les forces de seguretat. El sots inspector de la policia local, Jordi Cases, ens explica l’estafa i els procediment de la detenció del individu.

La policia local juntament amb els mossos d’esquadra van detenir el sospitós al carrer Creus a dos quarts de sis de la tarda.
Recordem que el detingut era de nacionalitat romanesa de 27 anys i amb domicili desconegut. Aquest individu se l’acusa de presumpte delicte de estafa. En aquests moments ha passat a disposició judicial.