EL MOVIMENT ALTERNATIU DE TORDERA APOSTA PER UNA MILLOR CONNEXIÓ ENTRE ELS VEÏNATS DE SANT ANDREU I SANT DANIEL AMB EL NUCLI URBÀ.


El moviment alternatiu per Tordera, va organitzar ahir dues xerrades de presentació de programa electoral amb veïns de Sant Andreu i Sant Daniel. Entre les actuacions per aquest veïnat destaca, les millores urbanístiques i medi ambientals que han de permetre la connexió de Sant Andreu amb el nucli urbà a través de la ronda de circumval·lació i l’accés de Sant Daniel a Tordera amb la recuperació d’una zona de passeig al Riu Tordera. El candidat del MAT, Josep Alsina, va remarcar que cal que els veïnats de Tordera tinguin el mateixos serveis que el nucli urbà.

El moviment alternatiu per Tordera, prepara avui una assamblea amb preguntes i respostes al local Emili Vendrell a partir de les 9 del vespre. Finalment, divendres faran acte de tancament de campanya a la pista de l’amistat.