EL CONSELLER D’ECONOMIA DE LA GENERALITAT, FRANCESC HOMS I L’ALCALDE DE TORDERA, JOAN CARLES GARCIA, DEMANEN ALS EMPRESARIS TORDERENCS IL·LUSIÓ PER INVERTIR AL POBLE ELS PROPERS ANYS.


El conseller d’economia de la generalitat, Francesc Homs i l’alcalde de Tordera i candidat de CiU, Joan Carles Garcia, es va reunir ahir en un dinar al restaurant Can Nassos, amb empresaris de Tordera per explicar-los les propostes dins el seu sector els propers. La trobada que va aplegar una cinquantena de persones, va servir perquè el conseller d’economia, Francesc Homs, expliques que Tordera viu un bon moment econòmic i assegurar que si es segueixen les mateixes línies fins ara, el Tordera del futur serà equilibrat. Homs, va aprofitar per destacar la figura de l’actual alcalde i candidat de CiU, Joan Carles Garcia de qui a destacat la seva experiència i les ganes de treballar per Tordera.

L’alcalde i candidat de CiU, Joan Carles Garcia, ha explicat les propostes pel sector econòmic de Tordera pels propers 4 anys.

Els empresaris de Tordera van aprofitar la trobada d’ahir amb el conseller d’economia de la generalitat, per traslladar-li les seves preocupacions i preguntes respecte el futur de la nostra població.