CONVERGÈNCIA I UNIÓ ES COMENÇA A CREURE NOVAMENT LA MAJORIA ABSOLUTA AMB 9 REGIDORS DESPRÈS DE LA NIT ELECTORAL. EL PSC ASSUMEIX LA DERROTA I EL MAT I ERC MOSTREN LA SEVA SATISFACCIÓ PER L’ENTRADA AL CONSISTORI. EL PP AFRONTA ELS PROPERS ANYS AMB L’INTENCIÓ DE RECUPERAR LA SEVA SECCIÓ LOCAL A TORDERA.


Ràdio Tordera va emetre ahir a la nit un programa especial amb tots els caps de llista que es van presentar a les passades eleccions municipals. Convergència i Unió, comença a ser conscient que tornarà a governar amb majoria absoluta. Joan Carles Garcia serà escollit de nou alcalde el dia 14 de juny. Conxita Rodriguez, la candidata del PSC, va assumir ahir la derrota, tot i qualificar la seva oposició com la millor dels darrers anys. Josep Alsina del Moviment Alternatiu per Tordera, va destacar l’importància dels 670 vots aconseguits i el 2 regidors. Alsina, va agrair la confiança dels ciutadans. Bernat Costas, d’ERC, no amagava la seva felicitat pel resultat. El Partit Popular, de David Tordera, ha estat l’única força política sense representació municipal. Tordera va assenyalar que treballarà per intentar consolidar una secció local. La tertulia d’ahir va estar marcada per un ambient distès i amb el sentit de l’humor de tots els caps de llista. Joan Carles Garcia, va entreveure que no tanca les portes a qualsevol col·laboració amb els partits de l’oposició. Tot seguit escoltem un fragment de la tertúlia d’ahir, quan els participants estaven discutint qui s’havia emportat el vots dels joves i la seva importància, parla Josep Alsina.

Recordem que la tertúlia amb tots els caps de llista d’ahir es podrà tornar a escoltar en diferit aquest proper dissabte a partir de les 2 del migdia.