DEGUT AL TEMPORAL ES SUSPEN LA SEGONA PART DEL PARTIT DEL CF TORDERA CONTRA EL CF CALONGE, MENTRE QUE EL TORDERA B EMPATA CONTRA EL CF JOANETES


El fred i la pluja van fer que el partit del Tordera contra el Calonge acabés amb només la primera part jugada, ja que el col·legiat no va voler continuar la segona part del partit degut al temporal. Amb la mateixa alineació al camp que en el partit de la setmana passada contra el Guíxols amb petits matisos els de casa es van avançar en el marcador amb el resultat de 0-2. La data del final del partit està a decidir entre els dos clubs. A les classificacions es produeix un descens a la tercera posició amb 29 punts, darrere del Guíxols B i del Salt. El proper dia 23 a les cinc de la tarda els de casa jugaran a la gespa del Tordera contra el CF Cuatrovientos.

Pel que fa al Tordera B, va empatar a casa contra el CF Joanetes per 2-2. Va ser un partit molt igualat, molt net i amb moltes ocasions de gol entre dos equips de la zona baixa on podrien haver guanyat. A les classificacions continuen quinzens amb dotze punts, en una graella liderada pel Caldes, l’Hostoles i el Banyoles. El proper dissabte 22, visitaran el camp del Sant Joanenc a les quatre de la tarda.