L’ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS TORDERA CENTRE SIGNARÀ AQUEST DIVENDRES UN CONVENI AMB LA GENERALITAT DE CATALUNYA I ALTRES AGRUPACIONS COMERCIALS PER TAL D’ENGEGAR UN PLA DE DINAMITZACIÓ DEL COMERÇ LOCAL.


Després d’un any i mig treballant per la creació d’un Pla de dinamització, l’associació de comerciants de Tordera, l’Ajuntament de Tordera, la Generalitat de Catalunya, l’Agrupació de Botiguers de Catalunya i la Cambra de Comerç de Barcelona signaran aquest divendres un conveni per engegar definitivament el Pla de dinamització del comerç local.
El Pla de dinamització del comerç local preveu establir actuacions conjuntes entre els establiments de Tordera Centre. L’Objectiu del Pla és promoure i millorar l’oferta comercial i augmentar la competitivitat en el sector del comerç.
Josep Borrell, president de l’Associació de Comerciants de Tordera Centre, valora positivament la signatura d’aquest conveni i espera que potenciï el comerç local.

El pressupost total del Pla és de 26,000 Euros, 10,000 dels quals els aporta l’Associació de Comerciants Tordera Centre –que serà la beneficiària del Pla-, 8.250 Euros els aporta el consistori torderenc, i els altres 8.250 la Generalitat de Catalunya. L’agrupació de Botiguers de Catalunya i la Cambra de Comerç de Barcelona ofereixen, per la seva banda, un gabinet tècnic d’assessorament individual i col·lectiu per als socis adherits així com el suport a la figura de la dinamitzadora comercial per al bon desenvolupament del pla d’acció.

El conveni per l’establiment del Pla de dinamització del Comerç es signarà divendres 6 a les 13:30 , i hi assistiran el director general de comerç de la Generalitat, Jaume Angerri, l’alcalde en funcions de Tordera, Joan Carles García, el president de l’Associació de Comerciants de Tordera Centre, Josep Borrell, el president de l’Agrupació de Botiguers de Catalunya, Esteve Canteria i el delegat al Maresme de la Cambra de Comerç de Barcelona, Ramon Bagó.
La signatura del conveni finalitzarà amb un dinar a un restaurant torderenc i una visita als establiments comercials de Tordera durant la tarda.