EL FÒRUM PER AL TEATRE I LA CULTURA ORGANITZA AQUEST DISSABTE UNA SORTIDA A HORTSAVINYÀ PER CONÈIXER I GAUDIR DE LA NOSTRA HISTÒRIA MÉS PROPERA


El Fòrum per al Teatre i la Cultura organitza una sortida a Hortsavinyà, a través d’un recorregut per aquelles zones amb més contingut històric del nostre municipi. El president de l’entitat, Jordi Caupena ens explica en què consistirà la sortida.

L’entitat dóna la possibilitat de triar entre dos opcions per iniciar l’excursió: aquells que vulguin podran sortir a les 8 del matí de la Plaça la Sardana i anar a peu fins St. Ponç; des d’allà pujaran a Roca Rossa. Qui prefereixi anar en autocar, haurà de presentar-se a les 11 del matí a la Plaça de la Sardana. Ambdós grups es trobaran a les 12 a Roca Rossa. Qui vulgui participar s’haurà de portar l’esmorzar. El dinar serà a Can Portell, i el menú, botifarra amb mongetes, pa, vi, cafè i crema catalana. El preu total és de 12 Euros.
La sortida serà aquest dissabte 7 de juny, i ha estat organitzada per l’entitat Fòrum per al Teatre i la Cultura, amb la col·laboració del grup excursionista Miralles.