UNA JOVE DE LLORET DE MAR MOR EN UN ACCIDENT A TORDERA, I TRES RESULTEN FERIDES GREUS PER SORTIDA DE VIA DEL VEHICLE ON VIATJAVEN.


Una noia de Lloret de Mar va morir la matinada de dissabte en un accident de trànsit a Tordera i tres persones més han resultat ferides de diversa consideració.
El sinistre es va produïr a les 00:23, al quilòmetres 682,1 de la carretera N-II. Segons els Mossos d’Esquadra un turisme Fiat Stilo va sortir de la via i després va caure per un desnivell que va a parar a la GI-600. Com a conseqüència de la sortida de via, una de les ocupants del cotxe, Lorena L.O., de 18 anys d’edat i veïna de Lloret de Mar, va morir a l’acte. Per la seva banda, el conductor del turisme accidentat, Samuel T.L. va ser evacuat en estat greu a l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona, mentre que Olimpia L.O., va resultar ferida lleu i traslladada a l’Hospital Comarcal de Blanes. La tercera ocupant del turisme, Ana B.S.G., va ser evacuada en estat greu a l’Hospital de la Vall d’Hebron, on resta ingressada. Després del sinistre es va donar pas alternatiu a partir de les 00.50 hores en el tram de via afectat per l’accident.