EL CLUB PATÍ TORDERA PERD PER 2-3 EN EL PARTIT AJORNAT CONTRA EL LICEU I QUEDA EMPATAT CONTRA EL CLUB PATÍ RASPEIG


El CP Tordera va perdre en el partit jugat el dia sis contra el Liceo-B per dos a 3 en un partit molt emocionant, no va perdre la esperança i ho va mostrar en l’empat contra el CP Raspeig el passat dissabte per 1-1. A les classificacions es mostren en una vuitena posició amb catorze punts, que desemboquen en deu partits jugats dels quals han tingut quatre derrotes, els del Sitges Arian en són els líders d’ aquesta categoria.

Resultats i partits per el proper cap de setmana:

Als benjamins, el primer equip va fer una repassada al Barberà per 21-0, cosa que fa que siguin líders en la seva categoria, esperem que la visita que el dissabte a dos quarts de quatre de la tarda que els fa el Montbui B els serveixi per seguir així; el benjamí B també va guanyar a Molins de Rei per 15-1 quedant últims en la seva classificació, el partit contra el Malgrat d’aquesta setmana queda ajornat.

Els alevins, el Aleví A va perdre contra el Reus C per 4-16, fent que quedin últims a la seva classificació, el dissabte a dos quarts de cinc de la tarda jugaran contra el Mataró B a casa, d’altra banda, el Aleví B es l’altra cara de la moneda, donat que va guanyar contra el Reus B per 0-7, essent líders en la classificació, els de l’Aleví jugaran a Vilanova el diumenge a les onze del matí.

L’infantil porta una lliga de dotze partits jugats, dotze partits guanyats, quedant primers a la classificació i renovant amb una nova victòria contra el Vilanova A per 1-11, els petits visitaran Bell Lloc el diumenge a les onze del matí.

Als juvenils, el Tordera A va perdre contra el Vic per 2-6 quedant tercers a la seva categoria, el partit contra el Castellar queda ajornat; pel que fa al Juvenil B va guanyar el partit de la vuitena jornada que tenien aplaçat per 7-0 i també van guanyar el partit contra el Vic B per 7-1, quedant líders de la seva categoria, el diumenge visitaran als de Vilanova a les onze del matí; d’altra banda, el partit del Juvenil C contra el Vic C va quedar ajornat, aquest dissabte a dos quarts de set del vespre jugaran a Reus.

Del junior cal destacar l’empat a cinc, va ser un partit amb molta emoció en el que el Tordera va anar sempre a Remolc del Reus en el marcador fins que va aconseguir l’empat a falta de vuit segons, aquests, que són quarts de la seva categoria, jugaran a Barcelona el divendres a les vuit de la tarda.

I ja a les primeres categories, la segona Catalana va guanyar contra el Folgueroles per 8-2, essent tercers de la seva categoria, el diumenge a dos quarts de dotze del matí jugaran fora de casa contra el Setmenat; en canvi, el partit del primera catalana va quedar ajornat per el dimecres dia 12 a les deu del vespre, del qual encara no tenim resultats, aquest diumenge a tres quarts de set jugarà contra el Girona.

Aquest cap de setmana hem de destacar també que l’escola del CP Tordera participarà en la VII edició del torneig per nens amb càncer “Joan Petit” que aquest any es celebrarà a les instal·lacions del CP Vilanova el dissabte dia 15. Aquesta fundació té com a objectiu l’atenció als afectats directes o indirectament pèl càncer infantil i la divulgació del coneixement d’aquesta malaltia. Diferents parlaments, entre d’ ells el de l’impulsador de la Fundació, el Sr. Joan Torner solen cloure la jornada.

També cal destacar que aquest cap de setmana el Benjamí A ha estat convidat a participar en el XXVII Tornegi d’Hoquei Benjamí “Vila de Manlleu” que es celebrarà el diumenge 16 a les instal·lacions del CP Manlleu. Dividits en dos grups el Tordera jugarà contra el Tarradell (10.10h), el Roda (12.30) i el Vic (13.40) en partits de dues parts de dotze minuts sense parar. Els creuaments es jugaran a la tarda.

Per la seva part, l’equip infantil participarà en Torneig de Reis de Vic, que es jugarà el 22 de desembre.