L’AJUNTAMENT DE TORDERA TANCA AVUI EL MANDAT AMB L’ÚLTIM PLE I DISSABTE ES CONSTITUIRÀ EL NOU CONSISTORI. EL CANDIDAT DE CONVERGÈNCIA I UNIÓ, JOAN CARLES GARCIA, TÉ GARANTIDA LA REELECCIÓ COM ALCALDE.


L’ajuntament de Tordera compleix avui un pur tràmit burocràtic. Es tracta de celebrar l’últim ple del mandat que servirà per aprovar l’acte de la sessió anterior. Amb això es podrà tancar la carpeta del mandat i iniciar-ne un de nou. Hi ha diversos regidors que avui deixaran la taula de sessions de l’ajuntament. Ës el cas de l’actual regidora de Benestar Social, Sanitat i Joventut, Anna Palomé i el regidor de participació ciutadana, mitjans de comunicació i adjunt a l’alcaldia, Joaquim Matas, que deixaran el consistori desprès de 8 anys. Pel grup del PSC, deixen el consistori Carmen Fernàndez i Ramon Nonell i desprès de mes de 20 anys, Lluis Barrera deixa la política activa.
L’alcalde de Tordera en funcions, Joan Carles García, recorda que aquest Ple serveix per acomiadar els regidors que deixen el seu càrrec.

Dissabte es constituirà el nou ajuntament. Joan Carles Garcia té assegurada la reelecció com alcalde, atès que Convergència i Unió va aconseguir en les eleccions municipals, majoria absoluta amb 9 regidors. El ple estarà presidit per la mesa d’edat, format pel regidor més gran i el regidor més jove. Arseni Garcia i Bernat Costas seran els regidors que presidiran el ple de constitució del nou ajuntament. La sessió començarà a les dotze del migdia de dissabte i serà retransmès íntegrament en directe per Ràdio Tordera.