IniciNoticiesPolíticaDEMÀ ES CONSTITUEIX EL NOU AJUNTAMENT. ELS REGIDORS JURARAN O PROMETRAN EL...

DEMÀ ES CONSTITUEIX EL NOU AJUNTAMENT. ELS REGIDORS JURARAN O PROMETRAN EL CÀRREC I ELEGIRAN L’ALCALDE DELS PROPERS QUATRE ANYS. EL CONVERGENT, JOAN CARLES GARCIA TÉ LA REELECCIÓ ASSEGURADA I PODRÀ GOVERNAR CÒMODAMENT ELS PROPERS QUATRE ANYS AMB UNA ÀMPLIA MAJORIA ABSOLUTA.

Demà es constitueix el nou ajuntament. El ple, que serà retransmés íntegrament per Ràdio Tordera, començarà a les dotze del migdia. La sessió serà presidida per la taula d’edat, formada pel regidor més gran i el més jove. Aquest cop la taula d’edat la presidiran el convergent Arseni Garcia i el republicà Bernat Costas.
Els nous regidors hauran de prometre o jurar el càrrec i després es procedirà a l’elecció de l’alcalde. Poden ser candidats al càrrec tots els caps de llista que han obtingut representació municipal, és a dir, Joan Carles Garcia, per Convergència i Unió, Conxita Rodriguez, pel Partit dels Socialistes, Josep Alsina del Moviment Alternatiu Tordera i Bernat Costas d’esquerra republicana de Catalunya. Joan Carles Garcia, però, té la reelecció assegurada perquè Convergència i Unió va obtenir a les eleccions la majoria absoluta amb 9 regidors. A partir de l’elecció, l’alcalde podrà signar els decrets per repartir les regidories i les tasques de govern.

ÚLTIMES NOTÍCIES