IniciNoticiesPolíticaJOAN CARLES GARCIA ÉS ELEGIT ALCALDE AMB ELS VOTS DE CONVERGÈNCIA I...

JOAN CARLES GARCIA ÉS ELEGIT ALCALDE AMB ELS VOTS DE CONVERGÈNCIA I UNIÓ. GARCIA TÉ PREVIST SIGNAR EN ELS PROPERS DIES ELS DECRETS PER REPARTIR EL CARTIPÀS MUNICIPAL I ENCARREGAR LA FEINA ALS NOUS REGIDORS.


Joan Carles Garcia va ser reelegit dissabte alcalde de Tordera en el transcurs del ple de constitució del nou ajuntament. Amb al sala de sessions plena de gom a gom, tots els regidors van jurar o prometre el càrrec. Joan Carles Garcia, va ser reelegit alcalde amb el suport dels 9 vots, que atorga la majoria absoluta. El ple de constitució del nou ajuntament va ser presidit, com toca per llei, pel regidor més jove i el més gran. Són el cas de Tordera, el regidor republicà, Bernat Costas i el Convergent, Arseni Garcia. Aquest mateix regidor va entregar la vara d’alcalde al candidat escollit. El regidor d’ERC, Bernat Costas, va agraïr la feina del seu partit i dels votants per aconseguir que ERC torni a l’ajuntament. Costas, va felicitar al nou alcalde i va aprofitar per fer un record històric a les persones d’esquerra republicana que han treballat pel poble.

El regidor del Moviment Alternatiu per Tordera, Josep Alsina, va felicitar al nou alcalde i va transmetre el seu ferm compromís de treballar per Tordera. Alsina, espera que el nou ajuntament sigui plural i transparent.

La regidora Conxita Rodriguez del Partit Socialista, va agrair al psc la seva confiança i va felicitar a l’alcalde i al poble de Tordera per la participació en les eleccions municipals.

El reelegit alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, va explicar que el resultat de les eleccions comporten responsabilitat i compromís per treballar pel poble. Garcia, va posar damunt la taula, la voluntat de col·laboració amb tots els grups municipals.

L’alcalde, Joan Carles Garcia, té previst donar a conèixer en pocs dies com distribueix les feines del govern entre els seus regidors. Mentre no signi els decrets, Garcia prefereix no fer públic el repartiment del cartipàs municipal.
Dels regidors que repeteixen, tot fa indicar que Arseni Garcia, número 2 de Convergència, seguirà al capdavant d’Urbanisme i Maria Angels Cayró, seguirà al capdavant de Cultura. Els nous regidors a l’ajuntament de Tordera, són per Convergència i Unió, Josep Llorens, Mercè Jimenez i Silvia Català, pel Partit dels socialista, Jordi Grimal, ex-alcalde, Jaume Romaguera que torna a la política activa i Montse de Diego, pel Moviment Alternatiu per Tordera Josep Alsina i Jordi Perez, finalment per Esquerra Republicana de Catalunya, Bernat Costas.

ÚLTIMES NOTÍCIES