EL RECTOR DE TORDERA, MOSSÈN JOSEP GISPERT, ANUNCIA QUE MOLT AVIAT COMENÇARAN LES TASQUES DE RESTAURACIÓ DE LES PARETS INTERIORS DE L’ESGLÉSIA DE SANT ESTEVE.


Mossèn Josep Gispert, rector de Tordera, ha anunciat que molt aviat començaran les tasques de restauració de l’església, i espera que no es perllonguin més enllà del proper sant Bartomeu. Aquestes obres consistiran en una restauració de la pintura de les parets de l’església, que, amb el pas del temps, han esdevingut austeres. El mateix mossèn ens explica com i per què va sorgir la iniciativa de pintar novament l’església.

Un cop acabades aquestes obres, mossèn Gispert declara que les seves següents prioritats com a rector són refer el presbiteri i posar mosaic al terra de l?església. Totes aquestes obres són i seran assessorades per l’arquitecte torderenca Montserrat Martín, tal i com ens explica, mossèn Josep.

El rector Josep Gispert s’ha mostrat molt agraït amb tothom que col·labora en les tasques de reforma de l’església i confia en que, pas a pas, l’església s’anirà fent més acollidora.