L’AJUNTAMENT DE TORDERA ESTRENA CARTIPÀS MUNICIPAL AMB LA NOVETAT QUE ESTARÀ GESTIONAT PER TRES PONÈNCIES GENERALS.


L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, ha donat a conèixer el nou cartipàs municipal de l’Ajuntament de Tordera. La delegació de carteres s’ha repartit entre tots els regidors de CIU, coalició que va aconseguir la majoria absoluta a Tordera en les darreres eleccions municipals del 25 de maig i que deixa a l’oposició els partits del PSC, el MAT i ERC.

Durant els propers quatre anys l’Ajuntament de Tordera estarà gestionat per tres ponències generals dirigides i coordinades per un regidor titular. Aquestes ponències agruparan diferents àrees del govern municipal amb delegació a diferents regidors de l’equip de govern.
Les tres ponències generals seran les següents:

1- Territori: dirigida pel regidor Arseni Garcia
2- Serveis a la persona: dirigida per la regidora M.Àngels Cayró
3- Regim interior i Hisenda: dirigida per Rafel Matas

L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, ha explicat les avantatges que comportaran els canvis d’estructura del govern.

La ponència de Territori agruparà els següents àmbits:
Urbanisme, coordinat per Arseni Garcia, Obres públiques, Medi Ambient, Menteniment de la Vila i serveis municipals, àrees que es deleguen al regidor Carles Aulet i Pagesia que estarà regida per JoanTussell.
La ponència de Serveis a la persona estarà formada pels àmbits i regidors següents: Cultura, Festes i Ensenyament, amb la regidora M. Àngels Cayró, Joventut, Mitjans de Comunicació i Participació Ciutadana, delegades a Josep Llorens (també delegat a regidor adjunt a alcaldia), Benestar Social i Sanitat, que estarà coordinada per Mercè Jiménez i Esports, que mantindrà el regidor Rafel Matas.
Pel que fa a la ponència de Règim interior i Hisenda estarà formada pels àmbits de Promoció Econòmica, Mercat setmanal i Fira del ram, delegats al regidor Rafel Matas, Hisenda, àmbit que coordinarà la regidora Sílvia Català, Governació, que gestionarà Carles Aulet i Recursos humans, que estarà coordinat per Arseni Garcia.
Joan Carles Garcia, Alcalde de Tordera, ha assegurat que els canvis de gestió de l’ajuntament de Tordera, provocarà una millor atenció als ciutadans.

Finalment, l’Ajuntament de Tordera informa que els cinc tinents d’alcalde que formaran la Comissió de govern seran els regidors: Arseni Garcia, Josep Llorens, M.Àngels Cayró, Rafel Matas i Mercè Jiménez.