TORDERA ENGEGA DIVENDRES LES ACTIVITATS EMMARCADES DINS EL PROGRAMA ESTIU JOVE 2003.


L’Àrea de Serveis Personals de l’Ajuntament de Tordera, el Consell Municipal de Joventut i l’associació juvenil CRIT han organitzat les activitats emmarcades dins els programa Estiu Jove 2003 i que s’allargaran fins ben entrada la Festa Major.
Els espectacles de capoeira, les danses africanes, els contes eròtics, l’observació d’estels i les llegendes mitològiques són les principals novetats d’aquest any. A banda d’aquests actes però, es mantenen els concerts i les sessions de discoteca a la fresca.

La primera activitat programada serà divendres, dia 11, i constarà d’una sessió de discoteca mòbil a la piscina municipal. L’acte, que serà gratuït, començarà a 2 quarts de 12, i serà a càrrec de la disco mòbil Platja d’Aro.

La primera novetat del programa Estiu Jove 2003 serà la Nit Exòtica, que tindrà lloc divendres, dia 18, al Parc de la Sardana. Aquest acte, que també serà gratuït, combinarà un espectacle “capoeira” i una exhibició de danses africanes amb el grup “Afrika d’Ivori”. La Nit exòtica comptarà també amb una degustació gratuïta de granissats tropicals.
Per al dia 2 d’agost l’entitat CRIT ha organitzat un concert dins el marc de la “Peixera”, l’espai d’oci que l’entitat instal·la cada estiu al Parc Prudenci Bertrana. El concert començarà a dos quarts de dotze de la nit.

Una altra de les novetats serà la Nit de Fantasia, organitzada per al 8 d’agost a la piscina municipal. La Nit de Fantasia combinarà una observació d’estels, organitzada conjuntament amb l’entitat CADMA, amb l’explicació d’una sèrie de llegendes mitològiques i la narració de contes eròtics. La nit d’estels, que comptarà amb servei d’entrepans, acabarà amb un concert acústic de guitarra.

Tal com es va fer l’any passat amb la Fundación Tony Manero, el proper 14 d’agost hi haurà un concert gratuït a la Plaça de l’Església. En aquesta ocasió serà a càrrec dels grups catalans Andana i la Companyia Elèctrica Dharma. El concert, que rep el suport de l’Associació La Nostra Dansa, acabarà amb una festa de l’escuma a la Plaça.

Finalment, el CRIT organitzara l’últim acte de l’Estiu jove, previ als actes de Festa Major. En aquest cas serà una nit de teatre i actuacions a la fresca amb el grup Speedy & Cleans, al Parc Prudenci Bertrana.

De cara a la propera Festa Major de Tordera, el Consell Municipal de Joventut i l’entitat juvenil Crit ja preparen activitats com el Cercatasques, discos mòbils i la novetat de “El joc de la bandera”. Properament es donarà a conèixer el detall del programa d’activitats que es prepara conjuntament amb la Comissió de Festes.

El nou regidor de Joventut de l’Ajuntament de Tordera, Josep Llorenç, es va presentar ahir al vespre davant els membres del Consell Municipal de Joventut. Llorenç ens explica quina és l’actitud que afrontarà la regidoria de Joventut en la present legislatura.

La regidoria de Joventut, que afronta en la programació d’estiu jove 2003 la seva primera tasca dins l’Ajuntament, es presenta amb una il·lusió renovada.