LA CAMPANYA MULLA’T PER L’ESCLEROSI MÚLTIPLE, COORDINADA A TORDERA PER L’ASSOCIACIÓ DE VOLUNTARIAT, ACONSEGUEIX RECAPTAR 1750 EUROS.


L’Associació de Voluntariat va coordinar un any més la campanya Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple, que va comptar amb la col·laboració de diverses entitats locals. Segons els recomptes de l’Associació, la recaptació de la campanya ha estat superior a la de l’any passat. Escoltem a Jordi Romaguera, membre de l’Associació.

Jordi Romaguera, ha volgut agrair en nom de l’associació de voluntariat i de les entitats de Tordera la col·laboració de tothom en la campanya.

L’objectiu de la campanya era recaptar el màxim possible de diners per destinar-los a la lluita contra aquesta malaltia, fins al moment incurable. La fundació esclerosi multiple encara no ha comptabilitzat la xifra global recaptada a les 600 piscines catalanes. Núria Fuster, membre de la fundació, ha fet un balanç molt positiu de la campanya.

Núria Fuster, ha recordat que el diners recaptats en la campanya Mulla’t per l’esclerosi multiple, es destinaran en tres punts molt concrets.

L’esclerosi multiple, és una malaltia del sistema nerviós central que afecta el cervell i a la medul·la espinal.