ERC REMODELA L’EXECUTIVA LOCAL A TORDERA I NOMENA PRESIDENT A JOSEP GARCÍA I MORATÓ, NÚMERO 2 DE LA LLISTA ELECTORAL D’ERC A LES PASSADES ELECCIONS.


El partit encapçalat per Bernat Costas ha remodelat l’executiva local i ha nomenat a Josep García i Morató, número 2 de la llista electoral d’ERC a les passades eleccions, com a nou president de la secció local a Tordera.

A partir d’ara, Josep García, que agafa el relleu a Bernat Costas, serà el responsable de consolidar el partit i fer-lo créixer després de les eleccions municipals. Josep Garcia i Morató, nou president d’ERC, explica els motius del canvi.

La nova executiva local la compondran: Josep García a la presidència, Quim Marquès com a secretari de finances, Juanjo Martín com a secretari d’organització, Francina Gumbau com a secretària d’imatge i comunicació, Joan Basart com a secretari de política municipal, i Bernat Costas com a portaveu del grup municipal.