L’AJUNTAMENT DE TORDERA CREA UNA PLAÇA DE CAP DE GABINET D’ALCALDIA AMB ELS VOTS EN CONTRA DE LA OPOSICIÓ.


L’ajuntament de Tordera, va aprovar ahir en el transcurs del ple extraordinari les assignacions i retribucions dels regidors electes. La sessió va aprovar amb el vots en contra de l’oposició, formada per PSC, MAT I ERC, la creació de 4 places de personal eventual o càrrecs de confiança. Entre ells destaca el cap de gabinet d’alcaldia, que rebrà 45.000 euros anuals per la seva feina. El portaveu d’ERC, Bernat Costas, va mostrar la disconformitat atès que es contracten dos càrrecs de confiança per la mateixa feina. Costas, no entén que algun càrrec de confiança pugui arribar a cobrar més que l’alcalde.

El portaveu del Moviment Alternatiu per Tordera, Josep Alsina, també va reiterar la duplicitat de càrrecs de confiança i la repercussió dels seus sous a l’economia municipal.

La portaveu del PSC, Conxita Rodriguez, va criticar que l’equip de govern fes una modificació de crèdit per pagar els sous dels regidors i càrrecs de confiança.

L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, va justificar la creació de llocs eventuals tenint en compte l’augment de població i la feina que això comporta. Garcia, va reiterar que són una aposta de l’equip de govern per millorar els serveis als ciutadans.

Els grups de l’oposició també van qüestionar els criteris fixats per la remuneració dels regidors. Enguany els sous dels regidors de l’ajuntament de Tordera han experimentat un augment entre 26 i 40%