NOVA DERROTA EN ELS DOS PARTITS DEL CV TORDERA


El CV Tordera sènior masculí va tornar a perdre per tercera setmana consecutiva, aquest cop en un emocionant partit que es jugava a casa del Cassà, on només es van guanyar dos dels cinc sets disputats, els resultats són 21-25 per el primer set, 25-23, un dels dos sets que van guanyar, 25-15 el tercer set, 23-25 el quart set que també van guanyar i 15-11 per el cinquè; aquests resultats van fer que el partit acabés amb un 3 a 2. Actualment, el CV Tordera sènior masculí es situa en una sisena posició, en una graella liderada pel CEVOL Chrisalis Torredembarra, el Vòlei 6 Manresa i el CE Vilanova. El proper diumenge jugaran contra el Manresa a casa.

El sènior femení va córrer la mateixa sort i també va perdre contra el Llars Mundet B, un partit on es van guanyar un dels quatre sets jugats amb els següents resultats: 7-25 el primer set, 25-19 el segon set, 19-25 el tercer set i 11-25 el quart set, essent el resultat final del partit un 1 a 3. A les classificacions, es troben amb nou derrotes i una victòria en una onzena posició, graella liderada pel CV Cornellà, el Barberà i el Tornem Vòlei. El proper diumenge jugaran a Casa del Bordils B.

Per motius aliens a la emissora, no disposem dels horaris dels partits, esperem proporcionar-los la informació en el transcurs de la setmana.