EL PRIMER EQUIP DEL CF TORDERA DERROTA AL CF GUIXOLS A CASA I QUEDA SEGON DESPRÉS DEL SALT, MENTRE QUE EL SEGON EQUIP VA PERDRE.


Interessant el partit disputat entre el Tordera i el Guíxols, segon i tercer classificat. El Guíxols ja es va adelantar en el marcador només en el primer minut, on ja quedaria sentenciat el seu marcador. Els de casa van tenir moltes oportunitats de marcar però no va ser fins al m.38 on un penal d’ Enric va crear l’ empat. Mentre que el Guíxols es quedava amb dos jugadors menys (Panuchi i Cervera), el Tordera apretava més fent un joc més vistos a mig camp i continuaven amb els canvis habituals per fer jugar als 16 jugadors de l’ equip. Així van acabar marcant quatre gols que fan que es col·loquin un punt per davant del Guíxols.

Així doncs com hem dit, el Tordera està segon a les classificacions del grup 16, per davant del Guíxols i darrere del Salt. El dissabte visitarà el camp del setè classificat, el Calonge a dos quarts de cinc de la tarda.

El segon equip en canvi no va tenir tanta sort i va perdre a casa dels del Bosco Tosca per 2 a 0. Amb aquest partit es queden en una quinzena posició, on la graella la lideren l’ Hostoles, el Caldes i el Banyoles B. El proper diumenge a les cinc de la tarda es queden a casa, on els visitarà el CF Joanetes.