EL GRUP EXCURSIONISTA MIRALLES VA CELEBRAR DIJOUS LA TRADICIONAL MARXA POPULAR DE TORDERA AMB UN ÈXIT TOTAL DE PARTICIPANTS.


El Grup Excursionista Miralles va organitzar aquest passat dijous la tradicional Marxa Popular de Tordera amb un gran èxit de participació. Un total de 582 persones van seguir el recorregut preparat per l’entitat. El membre del grup excursionista, David Manresa, es mostra molt satisfet amb l’activitat i destaca la bona resposta de la gent del poble.

Tot i que a curt termini el Grup Excursionista Miralles no té prevista cap altra activitat, en declaracions a Ràdio Tordera, Manresa ha explicat que per més endavant, l’entitat està pensant en repetir el Duatlo que van organitzar fa dos anys. L’intenció, si finalment es fa, és fer-lo arribar a l’abast de tota la població, degut a la dificultat i preparació física que necessita la prova.