AVUI TOTA LA INFORMACIÓ DE L’HOQUEI


Hem de destacar que alguns partits han sigut ajornats per els dies 5 i 6 de desembre.

Als Benjamins, del partit que el primer equip tenia aplaçat de la jornada 8 contra el San Cugat, en va sortir victoriós, guanyant amb un resultat de 9-1, també va guanyar el partit de la setmana contra el St. Josep Badalona per un gol a 15, els de l’ A, que van primers en la seva categoria, jugaran a casa contra el Barberà el dissabte a dos quarts de quatre del migdia. El segon equip no va córrer tanta sort com els companys de categoria, donat que va perdre a casa contra el Sitges B per 2-3, el diumenge a dos quarts de dotze visitaran la pista del Molins de Rei A.

Pel que fa als alevins, el primer equip va perdre a Maçanet per 6-3, els quarts de classificació jugaran a casa contra el Reus C el dimecres dia 5 a dos quarts de nou del vespre, un partit que es presenta molt atractiu. El segon equip descansava aquesta setmana, però va adelantar un partit ajornat de la tercera setmana de lliga, on es va sortir victoriós per 18-0, esperem que tornin a tenir la mateixa sort al camp del Reus el diumenge a dos quarts d’ onze del matí.

Als infantils, el partit que jugaven contra els de La Salle Bonanova va quedar ajornat, en canvi al partit pendent de la vuitena jornada contra el Cornellà van sortir-ne victoriosos donat que van guanyar per 3-4 per la mínima dels de casa que ens permet ser líders en solitari d’ aquesta categoria. El dissabte a un quart d’ una del migdia es veurà a casa del Vilanova A.

Als juvenils, el Juvenil A poc a poc s’ ha anat consolidant entre els primers del seu grup, i així ho varen demostrar en el partit contra el GEiEG per 0-4, els del CP Vic A els visitaran divendres a un quart de deu del vespre tot un clàssic. El Juvenil B també va guanyar contra l’ Olesa patí per 0-6, aquesta setmana la tindran moguda, doncs el dijous jugaran el partit aplaçat en la jornada 8 a tres quarts de sis de la tarda, i el divendres a les 8 del vespre contra el Vic B. El Juvenil C va guanyar els tres partits que jugava, el de la Jornada 7 contra el Sant Cugat el va guanyar per 4-10, el de la Jornada 8 contra el Cornellà per 14-3 i el de la setmana contra el Tona per 4-0, aquesta setmana es mereixien un descans i s’ ha ajornat el partit que tenien contra el Vic C.

El junior no va jugar la setmana passada contra el GEiEG donat a que va quedar ajornat. El partit que es disputa el dimecres 5 contra el Reus Deportiu a tres quarts de nou del vespre resulta molt interessant donant a que es un dels pioners de la categoria.

La victòria de la segona catalana contra el Mataró per 1-7 els acosta clarament als primers llocs, els del Folgueroles els visitaran a dos quarts de cinc del dissabte. Els de la primera catalana també van guanyar contra el Cerdanyola per 4-0; el partit contra el Mataró d’ aquesta setmana queda ajornat.

I ja a la primera Estatal el partit aplaçat de la jornada 9 que en teoria s’ hauria d’ haver jugat el passat cap de setmana va tornar a quedar ajornat, aquesta setmana es jugarà el partit adelantat de la jornada 11 contra el HC Liceo B el dijous a les vuit del vespre, i el d’ aquesta setmana els del Tordera visitaran al Raspeig el diumenge a les dotze del migdia.