ERC OBLIGA EL GOVERN DE BLANES A REVOCAR LA PROPOSTA DE TRAÇAT DE LA N-II PRESENTADA PER L’AJUNTAMENT DE TORDERA I LA PLATAFORMA SALVEM JALPI.


El portaveu d’ERC i regidor d’Urbanisme de l’ajuntament de Blanes, Joan Puig, va anunciar divendres passat que té lligat el suport suficient per tal que en el proper plenari del 29 de juliol es revoqui l’acord pel qual el consistori permetia que el Ministeri de Foment pugues fer passar el tram de la N-II desdoblat entre Tordera i Maçanet de la Selva. L’ajuntament havia aprovat el 8 d’abril de l’any passat donar suport a un traçat pel pas de la N-II que proposava l’ajuntament de Tordera i la plataforma Salvem Jalpi. Aleshores només ERC va criticar aquest traçat. Puig ha explicat que el dijous es va realitzar una comissió d’Urbanisme a l’ajuntament de Blanes i que pràcticament té assegurat el suport per tirar enrere l’acord aprovat l’abril del 2002.

Un cop es revoqui l’acord, l’ajuntament de Blanes preveu organitzar, entre setembre i octubre, unes jornades amb tècnics i especialistes sobre la mobilitat d’on hauria de sortir una nova alternativa al traçat, tal i com explica, Joan Puig.

El regidor republicà de Blanes, Joan Puig, ha deixat entreveure que la federació nacionalista de CiU també sembla disposada a variar la posició que havia mantingut des de l’abril de l’any 2002. Tot indica que un dels requisits que ha demanat CiU per donar suport a Esquerra és un canvi de frase en el titular de l’acord a debatre en el proper plenari.