IniciNoticiesPolíticaELS GRUPS POLÍTICS DE TORDERA DEMANEN ALS PARTITS DE BLANES COHERÈNCIA I...

ELS GRUPS POLÍTICS DE TORDERA DEMANEN ALS PARTITS DE BLANES COHERÈNCIA I RACIONALITAT PER MANTENIR L’ACORD SOBRE EL TRAÇAT DE LA N- II.

El passat divendres, Joan Puig, portaveu d’ERC i regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Blanes, va anunciar que tenia suficient suport com per que, en el proper ple del 29 de juliol, es revoqués l’acord entre els ajuntaments de Blanes i Tordera sobre el traçat de la N-II. Davant la possibilitat que es revoqui l’acord, els grups polítics del nostre municipi s’han pronunciat i han demanat que la coherència i la racionalitat estiguin presents al proper ple de Blanes. Bernat Costas, portaveu d’ERC a Tordera, que considera coherent la postura del seu homòleg Joan Puig, espera veure quina postura prenen el PSC i CIU de Blanes.

Josep Alsina, portaveu del Moviment Alternatiu per Tordera, espera que les forces polítiques de Blanes es guiïn pel sentit comú.

La portaveu del PSC, Conxita Rodríguez, entén la postura d’ERC de Blanes, però demana a les administracions un posicionament clar en els projectes .

Per la seva part, l’alcalde de Tordera, Joan Carles García, creu que seria irresponsable per part del govern municipal de Blanes revocar la proposta de Tordera.

La proposta de l’ajuntament de Tordera i la plataforma Salvem Jalpí, demana que la prolongació de l’autopista i el desdoblament de l’N-II passin pel seu terme municipal a través d’un únic corredor.
Si, finalment, es revoqués l’acord, l’ajuntament de Blanes preveu organitzar, entre setembre i octubre, unes jornades amb tècnics i especialistes sobre la mobilitat, d’on hauria de sortir una nova alternativa al traçat de la N-II.

ÚLTIMES NOTÍCIES