L’URBANITZACIÓ ROCA-ROSSA DE TORDERA COMENÇA AQUEST DISSABTE ELS ACTES DE LA SEVA FESTA MAJOR.


El veïns de l’urbanització Roca-Rossa celebraran, a partir de dissabte i durant els propers dies 2 i 3 d’agost, la seva festa major. Els actes s’iniciaran aquest dissabte 26 de juliol, de 6 a 8 del vespre, amb la presentació de la panera, les inscripcions pels jocs de futbol, de taula, de petanca i de disseny de samarretes. El mateix dissabte es durà a terme una neteja col·lectiva dels voltants del monestir de Roca Rossa. El cos de la festa es desenvoluparà durant els dies 2 i 3 d’agost. Juan Aguilar, membre de la Junta de l’Associació de Veïns, ens explica quins actes hi tindran cabuda.

Aguilar ens ha informat també dels motius i la intenció amb què es va engegar la festa major de Roca Rossa.

L’organització recorda que cal portar el sopar, les cadires i la taula.