LES RETENCIONS DE TRÀNSIT A TORDERA PROVOQUEN 2 ACCIDENTS SENSE FERITS DURANT EL CAP DE SETMANA.


Les retencions de trànsit, han tornat a ser protagonistes aquest passat cap de setmana a Tordera. Les cues han sigut destacades a la carretera N-II a la cruïlla de Can Bartolí i a la carretera del veïnat de Sant Pere a Hostalric, on s’han registrat quilometres de retencions. La policia local de Tordera i els mossos d’esquadra, han informat que a conseqüència del trànsit, dissabte a la tarda, es van produir dos accidents de trànsit a la N-II i la carretera Gi- 512. L’accident més destacat, es va produir dissabte a les 6 de la tarda a la carretera, Gi-512 que uneix Tordera amb el veïnat de Sant Pere, amb una col·lisió lateral entre dos turismes i una motocicleta. Segons els mossos d’esquadra, tot indica que la motocicleta hauria fet un avançament antireglamentari. Segons fonts policials, els accidents produïts el cap de setmana no van provocar cap ferit. La direcció general de trànsit, recomana extremar la precaució alhora d’agafar el cotxe, atès que s’espera un gran volum de desplaçaments en les properes setmanes.