ELS PARTITS POLITICS DE BLANES, MENYS EL PARTIT POPULAR, REVOQUEN LA PROPOSTA DE TORDERA EN EL DESDOBLAMENT DE LA N-II.


El PSC, CiU i ICV-EUiA de Blanes van permetre ahir revocar l’acord del 8 d’abril del 2002, com pretenia ERC, que fins ara informava favorablement al traçat proposat per l’Ajuntament de Tordera per fer passar el desdoblament de la N-II, entre Tordera i Maçanet de la Selva. Les tres formacions van rectificar en el plenari d’ahir, el que havien estat defensant quasi bédos anys. Els canvi d’opinió es va evidenciar durant les negociacions per tal de confeccionar un nou govern local a la població, on ERC era clan per a qualsevol pacte. El portaveu republicà, Joan Puig, es va mostrar ahir molt satisfet per l’acord i considera que vista la ineficacia de l’estat per desbloquejar el traçat de desdoblament ara s’obrirà un debat realista.

El partit popular de Blanes va ser l’única força política que va donar suport a la proposta torderenca. L’ajuntament de Blanes, dona per finalitzat el seu recolzament a la proposta de la plataforma Salvem Jalpi, formada per L’ajuntament de Tordera, Ecoligistes i pagesos. El regidor republicà, Joan Puig, prepararà unes jornades per analitzar el tema i trobar la millor solució per a tothom.