L’ALCALDE DE TORDERA, JOAN CARLES GARCIA OCUPARÀ EL NÚMERO 38 DE LA CANDIDATURA DE CIU ENCAPÇALADA PER ARTUS MAS AL PARLAMENT DE CATALUNYA.


El consell nacional de CDC va aprovar dilluns els seus llocs per a la llista electoral de CiU. Dels tres candidats maresmencs elegits per l’assemblea comarcal de CDC -Joaquim Esperalba, Joan Carles Garcia i Josep Azuara- finalment només entra en un lloc de possible sortida l’alcalde de Tordera. La direcció de CDC ha optat per Garcia perquè està avalat pels resultats electorals -dues majories absolutes a Tordera- i perquè amb 41 anys sintonitza amb el relleu generacional que vol impulsar Artur Mas. Joan Carles Garcia ocuparà el número 38 de la candidatura. L’alcalde de Tordera, valorava d’aquesta manera l’elecció.

Fa quatre anys CiU va obtenir 31 diputats a la demarcació de Barcelona, però durant la legislatura es van arribar a incorporar candidats que anaven més enllà del número 40 a causa de canvis en el govern. Aquest fet indica que Joan Carles Garcia, podria ocupar un lloc de diputat en el transcurs de la legislatura.