EL DEPARTAMENT D’ENSENYAMENT INSTAL·LA UN MODUL AL PATÍ DE L’ESCOLA PÚBLICA ALCALDE VENDRELL PER TAL DE COBRIR TOTES LES PLACES DE P-3, P-4 I P-5.


El departament d’ensenyament de la generalitat de Catalunya, instal·larà un mòdul al patí de l’escola pública infantil, situada entre el carrer Alcalde Vendrell i Santiago Rusiñol. La regidora d’ensenyament, Maria Angels Cayro, ha explicat que aquest curs 2003-2003, cal doblar totes les aules i per aquest motiu s’ha decidit des de la generalitat l’instal·lació del mòdul.

El nou mòdul, consta de dues aules per 25 alumnes i un despatx per professors. Maria Angels Cayro, ha assegurat que cap alumnes es quedarà sense escolaritzar en P-3 i que s’amplia el número d’alumnes per aula.

La regidora d’ensenyament, Maria Angels Cayro, espera que ben aviat es construeixi la nova escola pública que s’ubicarà al costat del nou pavelló municipal. La futura escola, acollirà els alumnes d’educació infantil i primària en un mateix edifici.