L’ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS DE TORDERA CENTRE ENGEGA AVUI UNA CAMPANYA, SOTA EL LEMA “CELEBRA LA FESTA MAJOR BRINDANT AMB EL COMERÇ LOCAL” I QUE S’ENGLOBA DINS EL PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL.


L’Associació de Comerciants de Tordera Centre amb el suport de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’ajuntament han organitzar per la propera festa major una campanya de promoció del comerç local. Amb el lema “Celebra la Festa Major brindant amb el comerç local”, a partir d’avui, 1 d’agost, els establiments adherits a la campanya repartiran entre els clients una butlleta que es segellarà per cada compra que el client faci en els diferents comerços. Una vegada la butlleta es completi amb deu distintius d’establiments diferents s’obsequiarà el propietari de la butlleta amb un lot format per una ampolla de vi i una de cava. El president de l’associació de comerciants, Josep Borrell, ha explicat l’objectiu de la campanya.

L’associació de Comerciants ha preparat 200 lots per obsequiar als clients durant aquesta campanya.
Josep Borrell, espera que client participi activament en la campanya.

El lot es podrà adquirir lliurant la butlleta segellada al local de l’associació de comerciants de Tordera Centre, situada al carrer Sant Ramon número 13, els dimarts de 4 a 8 de la tarda i els dimecres i dijous de 10 a 2.
La campanya de promoció del comerç local és una altra de les activitats incloses dins el pla de dinamització que es va signar fa uns mesos i l’objectiu del qual és millorar la competitivitat del sector comercial torderenc treballant des de diferents àmbits.