EL VEÏNAT DE SANT DANIEL CELEBRARÀ ELS PROPERS DIES 1, 2, 3, I 4 D’AGOST LA TRADICIONAL FESTA DE JALPÍ.


El veïnat de Sant Daniel celebrarà els propers 1, 2, 3 i 4 d’agost la tradicional Festa de Jalpí.

El primer acte de la festa serà el sopar popular que tindrà lloc avui divendres, dia 1 d’agost, a la pista Mina Jalpí a les 10 de la nit. Després del sopar hi haurà ball amb el conjunt Nit i Dia. Dissabte els actes començaran a les 7 de la tarda amb un espectacle d’animació infantil a càrrec del grup Singlot.

Tot seguit hi haurà el tradicional concurs de disfresses per a totes les edats. A les dos quarts de 11 de la nit hi haurà el ball de nit amenitzat pel músic Pere de Breda.

Diumenge, a les 1 del migdia a la capella de Sant Daniel se celebrarà una missa i a les 7 audició de sardanes amb la Cobla Canigó. Per a les 10 de la nit s’ha organitzat una cantada d’havaneres amb el grup La Barretina, mentre que a les dos quarts 12 de la nit hi haurà el ball de nit amb el conjunt Loren.

Durant el transcurs del ball es lliuraran els premis del Torneig de dòmino i futbolí. Els últims actes de la festa de Sant Daniel tindran lloc el dilluns.

A les 6 de la tarda s’han preparat jocs de cucanya per a la mainada amb obsequis per als guanyadors. Finalment a les 11 de la nit es farà el ball fi de festa amb l’orquestra Montecarlo. Durant l’acte també es farà la tradicional rifa del xai.
Durant el ball es coneixerà la nova pubilla de Sant Daniel que substituirà la pubilla del 2002, Teresa Mas. Els actes de la Festa de Sant Daniel estan organitzats per la Junta de l’Associació i reben el suport de l’Ajuntament de Tordera.