LA FESTA VEÏNAL DE SANT DANIEL FINALITZA AMB LA PROCLAMACIÓ DE MIRIAM MUÑOZ COM A NOVA PUBILLA.


La festa de Sant Daniel, va posar ahir punt i final a les activitats del cap de setmana, amb la proclamació de Miriam Muñoz, com a nova pubilla del veïnat, i passa a ser automàticament candidata a pubilla a Tordera. La pubilla de Sant Daniel 2003, es mostra il·lusionada per representar el seu veïnat durant aquest any.

La festa de Sant Daniel, ha gaudit d’una molt bona participació en tots els seus actes. Cal destacar els balls, havaneres, les sardanes i els jocs de cucanya.

Aquesta és la darrera festa veïnal de Tordera, que va celebrar tots els seus actes a la pista mina de Jalpí. L’associació de veïns, ha facilitat el números guanyadors de la rifa del xai, el 1er 740; el 2on 954; el 3er 560 i el 4rt 045.