EL GRUP EXCURSIONISTA MIRALLES ORGANITZA DIJOUS LA TRADICIONAL MARXA POPULAR DE TORDERA.


El Grup Excursionista Miralles organitza la tradicional Marxa popular a Tordera, demà dijous 6 de desembre. La sortida serà des del pavelló poliesportiu municipal a les 8.30. Com fa uns anys, hi haurà dos recorreguts: un de 18 km i un de 9 km, amb avituallament en diferents punts. Al finalitzar la marxa hi haurà obsequis per a tots els participants, serveis de dutxa i esmorzar. David Manresa, membre del grup excursionista Miralles, ens explica quin és l’objectiu de la cursa i en què consistiran els recorreguts.

Manresa també ha explicat que no es tracta de cap cursa i que el més important és que la gent gaudeixi del recorregut i s’ho passi bé.

Aquest any, juntament amb l’esmorzar, s’obsequiarà a tots els participants amb una motxilla, i durant el recorregut la gent també trobarà diversos avituallaments amb fruites i begudes. El preu de la inscripció serà de 8 € i es podrà fer fins una hora abans de l’inici de la marxa.