IniciNoticiesSocietatEL PROGRAMA ESTIU JOVE 2003 PRESENTA AVUI LA NIT DE FANTASIA.

EL PROGRAMA ESTIU JOVE 2003 PRESENTA AVUI LA NIT DE FANTASIA.

El programa Estiu Jove 2003 ens porta a gaudir avui divendres de noves i variades activitats. En aquest cas es tracta de la Nit de Fantasia, que tindrà lloc a la piscina municipal a partir de les 10 de la nit. L’acte, que és gratuït, comptarà amb un servei de bar i entrepans. Josep Llorens, regidor de joventut, ens explica quins actes ompliran la Nit de Fantasia.

Aquesta és la segona novetat que s’inclou dins l’Estiu Jove 2003. La primera va ser la Nit Exòtica que va tenir lloc el passat 18 de juliol i va aplegar més de 300 persones. Llorens ens parla de les diferències respecte altres anys.

El regidor de Joventut assumeix el risc de presentar un programa diferent, però espera que la participació de la gent sigui tan sonada com en la darrera festa d’estiu.

L’explicació de llegendes mitològiques i contes eròtics serà a càrrec dels narradors Albert Estengre i Laura Rodríguez; i es farà amb l’acompanyament de la música en directe d’Alícia Liñan.
La nit de Fantasia està organitzada pel Consell de Joventut, l’entitat juvenil “CRIT”, i compten amb la col·laboració de l’entitat Cadma-naturalistes.

ÚLTIMES NOTÍCIES