LA NIT DE FANTASIA APLEGA UNES 70 PERSONES A LA PISCINA MUNICIPAL DE TORDERA.


El programa, Estiu Jove 2003, va aplegar divendres unes 70 persones de totes les edats en la Nit de Fantasia, que va constar de diferents activitats al voltant de l’astronomia i les llegendes mitològiques.

D’una banda, l’acte va començar amb una observació d’estels amb un microscopi d’alta precisió, tot i que un cel ennuvolat no va permetre una visualització adequada. Els experts van explicar els principals fenòmens astronòmics i constel·lacions que es poden apreciar en el cel d’estiu. Seguidament, els narradors Albert Estengre i Laura Rodríguez, van explicar contes mitològics i eròtics. La narració va comptar amb l’acompanyament de la música en directe d’Alícia Liñan.

La darrera activitat preparada dins l’Estiu Jove 2003 serà el concert que tindrà lloc el dia 14 d’agost a la plaça de l’Església.
En aquesta ocasió serà a càrrec del grups de folk Andana i la Companyia Elèctrica Dharma.
El concert, que rep el suport de l’Associació la Nostra Dansa, començarà a les 11 de la nit i també serà gratuït.