LA COMISSIÓ DE FESTES EDITA EL PROGRAMA D’ACTES DE LA FESTA MAJOR DE TORDERA, QUE AQUEST CAP DE SETMANA COMENÇA LES ACTIVITATS PREVIES.


Aquest cap de setmana comencen els actes previs a la festa major de Tordera 2003. Entre aquests, cal destacar els concerts a càrrec del grup Andana i de la Companyia Elèctrica Dharma; la quarta jornada de jocs de Rol i tallers de pintura en miniatura, organitzades ambdues activitats per l’entitat juvenil “Crit”; i la cursa de bicicletes local.

La festa major pròpiament dita començarà dissabte 23 d’agost, amb el pregó, el correfoc i el concert de la Salseta del Poble sec. Al llarg de la festa, les entitats de Tordera, han organitzat moltes activitats adreçades a tots típus de públic. Mª Àngels Cayró, regidora de festes, ha volgut destacar la voluntat de les entitats locals en la celebració de molts dels actes de la festa d’enguany.

La regidora de festes destaca, entre les novetats del programa, el torneig de bitlles catalanes entre hereus i pubilles organitzat pels actuals pubilla i hereu de Tordera, i que es celebrarà el dia 26. Cayró avança i destaca també el nom del pregoner, que serà el primer hereu de Catalunya, el torderenc Ivan Güell.

Les orquestres convidades d’enguany, seran la Montgrins, la Rosaleda i la Blanes orquestra. Tots els concerts i balls es realitzaran per segon any consecutiu a la pista coberta de l’Amistat.