ELS GRUPS ANDANA I LA COMPANYIA ELÈCTRICA DARMA, PROTAGONISTES DE LA REVETLLA DE SANTA MARIA A TORDERA.


El grup de folk-rock barceloní Andana i la Companyia Elèctrica Dharma seran el proper 14 d’agost a Tordera per cloure les activitats de l’Estiu Jove 2003.

Tal com es va fer l’any passat amb el concert de la Fundación Tony Manero, el concert serà gratuït, tindrà lloc a la plaça de l’Església i començarà a les 23 h. La primera actuació serà la del grup barceloní Andana, que aprofitarà la seva visita a Tordera per presentar el disc editat al mes de març passat i al que han anomenat Tren directe.

Seguidament hi haurà el concert amb la Companyia Elèctrica Dharma. Amb una llarga trajectòria musical a la seva esquena, la Dharma presentarà a Tordera el Concert dels pirats. El regidor de Joventut, Josep Llorens, espera que l’acte sigui un èxit.

Els cinc components de la banda arribaran a Tordera després de la gira que han realitzat durant els darrers mesos per països com Hongria i el Brasil.

La nit de la Dharma finalitzarà amb una festa de l’escuma darrera de l’Església. En el transcurs dels concerts de la revetlla de Santa Maria, es posaran a la venda els números del sorteig d’un cap de setmana a Galícia. Aquesta activitat és la darrera de la comissió d’entitats Tordera amb Galícia.