HORTSAVINYÀ ACULL DISSABTE LA FESTA MAJOR DE SANTA EULÀLIA AMB DIVERSES ACTIVITATS.


L’associació de veïns i masies d’Hortsavinyà, organitzen dissabte, la festa major de Santa Eulàlia. Els actes, que se celebraran davant de l’escola d’hortsavinyà, començaran a les 11 del matí, amb una actuació de teatre de titelles, a càrrec de la companyia Galiot Teatre de Titelles i amb l’espectacle “En Quimet i el seu triciclet”.

La festa continuarà a les 12 del migdia amb música tradicional d’arreu del mon, a càrrec del grup Troba3 i 2 més. Durant el matí, jornada de portes obertes al Centre d’Informació del Parc. Hi haurà servei de bar, amb café, tè, xocolata i pastissos. L’organització espera que el temps acompanyi i que la gent participi en la festa, tal i com comenta Montse Vilà.

La festa petita d’Hortsavinyà, compta amb la col·laboració de l’ajuntament de Tordera i la diputació de Barcelona.