IniciNoticiesCultura L'URBANITZACIÓ NIAGARA PARC ORGANITZA AQUEST CAP DE SETMANA LA SEVA FESTA MAJOR.

L’URBANITZACIÓ NIAGARA PARC ORGANITZA AQUEST CAP DE SETMANA LA SEVA FESTA MAJOR.

L’Associació de Veïns de Niàgara Parc de Tordera ha organitzat la festa de la urbanització per als propers dies 15, 16 i 17 d’agost.

La festa començarà divendres amb el pregó. Seguidament hi haurà una marató per a totes les edats pels carrers de la urbanització.

A dos quarts d’11 de la nit hi haurà ball amb la disco mòbil La Nau i servei de bar i entrepans.
Dissabte els actes començaran a les 10h amb els jocs de cucanya i les curses de sacs. A les 12 del migdia hi haurà els campionats de dòmino, de cant i de billar.

A les 5 de la tarda es farà una actuació de titelles als jardins de les antigues pistes de petanca.
Finalment a les dos quarts de 11, al camp de futbol de Niàgara Parc hi haurà un espectacle de varietats amenitzat pel grup Palau.

Diumenge, els actes començaran a les 9 h amb un campionat de petanca a les pistes noves.
A les 11 h tindran lloc les fases finals dels campionats de domino, cant i billar i a les dos quarts de 3 es farà una arrossada popular.

Finalment s’ha organitzat un ball fi de festa, a partir de les dos quarts de 11 amb el duet Doble Faceta. A la mitja part del ball hi haurà el lliurament de premis dels diferents tornejos. Rosa Perez, organitzadora de la festa, recorda que es preparant activitats per totes les edats.

Juan Perez, membre de l’associació de veïns, ha convidat a totes les persones del poble de Tordera a assistir a la festa de Niagara Park.

En el transcurs de la festa hi haurà servei de bar i restaurant. La majoria d’activitats es portaran a terme en el camp de futbol de l’urbanització.

ÚLTIMES NOTÍCIES