LES JORNADES DE ROL, LA CURSA DE BTT i L’EXHIBICIÓ DE AEROMODELISME CENTREN LES ACTIVITATS PRÈVIES A LA FESTA MAJOR DE TORDERA.


Aquest dissabte, comencen els actes previs a la festa major de Tordera. L’associació juvenil El Crit, prepara a partir de les 10 del matí la quarta jornada de jocs de rol i el taller de miniatures, al local Emili Vendrell. A dos quarts de 12 de la nit, al parc prudenci bertrana s’organitza una nit de teatre i actuacions a la fresca, a càrrec de speedy & de cleans. Albert Galceran, president del crit, ens parla de les dues activitats.

Diumenge, a les 10 del matí, a l’esplanada del polígon industrial, exhibició d’aeromodelisme, a càrrec d’un club de Calella. Els organitzadors posaran a disposició de qualsevol persona major de 10 anys avions per dirigir-los. El mateix dia, a dos quarts de 8, es portarà a terme una cursa de bicicletes BTT pels carrers del poble. Rosa Mallol, membre de l’organització explica quin serà el recorregut.

L’organització recorda l’obligació de portar casc i destaca que la cursa sigui només per ciutadans de Tordera.

Les jornades de rol, la cursa de btt i l’exhibició d’aeromodelisme seran les activitats que es celebraran el proper dissabte 16 d’agost com a actes previs de la festa major.