L’HEREU DE CATALUNYA EL TORDERENC IVAN GÜELL I LA PUBILLA DE CATALUNYA VAN SER REBUTS DIJOUS PASSAT PEL PRESIDENT DE LA GENERALITAT JORDI PUJOL AL PALAU DE LA GENERALITAT.


Dijous passat al migdia el president de la Generalitat Jordi Pujol va rebre en recepció oficial al palau de la Generalitat a l’hereu de Catalunya, el torderenc Ivan Güell, a la pubilla de Catalunya, a les pubilles provincials i a representants de del Foment de les tradicions catalanes.

Durant la recepció el president va conversar durant més d’una hora i mitja sobre el món del pubillatge i de les tradicions catalanes amb els seus convidats, la visita va acabar amb una sessió fotogràfica al pati dels tarongers. Ivan Güell, hereu de Catalunya valora la visita.

Aquesta era la primera vegada que el president Pujol rebia oficialment a l’hereu i a la pubilla de catalunya i a representants del Foment de les tradicions catalanes.