EL JUTGE DE PAU DE TORDERA ESTEVE MATAS ASSISTEIX A LA TROBADA DE JUTGES DE PAU DE CATALUNYA ON AQUEST DISSABTE S’HI VAN APLEGAR MÉS DE 1500 REPRESENTANTS DE TOT CATALUNYA.


El Jutge de Pau de Tordera Esteve Matas va assistir el passat dissabte 6 de setembre a la novena trobada de jutges de pau que es va celebrar a les instal·lacions de l’institut nacional d’educació física de catalunya.

L’acte va aplegar a més de 1000 jutges de pau de tot Catalunya i va comptar amb la preséncia de la consellera de Justícia i Interior Núria de Gispert i del president de l’associació dels jutges de pau Xavier Ten.

Després del dinar, que va comptar amb les intervencions de la consellera i del president Pujol, es va fer entrega de diplomes commemoratius als jutges de pau que porten més de 25 exercint la seva professió.
Esteve Matas, jutge de pau de tordera valora la trobada.

La trobada va servir per posar en comú les vivències i problemàtiques de la figura del jutge de pau.