L’ASSOCIACIÓ D’ESPECTADORS CELEBRA LA SEVA FESTA ANUAL AMB LA PRESENTACIÓ DE LA PROGRAMACIÓ ESTABLE DE TARDOR I TRES ESPECTACLES D’ALUMNES DE LES AULES DE FORMACIÓ ARTÍSTICA.


L’associació d’espectadors del Teatre Clavé, va celebrar el passat diumenge, amb gran èxit, el dia del soci. La jornada va estar protagonitzada per tres espectacles d’alumnes de les aules de formació artística. La primera proposta, va comptar amb un concert de piano, a càrrec de Nuria Costas, seguidament es va posar en escena una representació de 4 alumnes de l’aula de teatre amb acompanyament de violí i finalment, dues alumnes de l’institut del teatre van oferir una coreografia. La portaveu de l’associació d’espectadors, Maria Rosa Viñas, ha destacat l’èxit de la vetllada.

L’associació d’espectadors, va aprofitar la jornada per presentar la propera programació estable de tardor, que s’engegarà en les properes setmanes i per repartir una nova edició de la revista entre actes que redacten els membres de l’entitat.