IniciNoticiesPolíticaLA REGIDORA DEL PSC DE TORDERA, CONXITA RODRIGUEZ, ÉS ELEGIDA PER L'AGRUPACIÓ...

LA REGIDORA DEL PSC DE TORDERA, CONXITA RODRIGUEZ, ÉS ELEGIDA PER L’AGRUPACIÓ COMARCAL PER OPTAR A OCUPAR UN LLOC A LA CANDIDATURA DE PASQUAL MARAGALL.

La regidora del PSC a Tordera i membre del consell comarcal del Maresme, Conxita Rodriguez, optarà a ocupar un lloc en la llista electoral que encapçalarà Pasqual Maragall, en les eleccions autonòmiques del novembre.

El PSC del Maresme aposta per la renovació i va elegir el passat divendres, als quatre representants del Maresme per formar part de la candidatura socialista. La regidora de Mataró Consol Prados i l’alcalde de Dosrius, Josep Jo, van ser els candidats més votats. La regidora de Tordera, va ser la tercera més votada i el fins ara diputat Josep Clofent, es va conformar amb la quarta plaça. La torderenca, Conxita Rodriguez, ha valorat molt positivament el suport del socialistes de la comarca, per que una representant de l’agrupació del PSC de Tordera, pugui formar part de la llista de Pasqual Maragall.

Conxita Rodriguez, té molt clar que els 4 representants proposats defensaran els interessos de la comarca, cadascu des de la seva posició.

Els quatre noms elegits per el PSC del Maresme s’entregaran a la comissió nacional que s’encarrega d’elaborar la candidatura de Maragall. El Consell Nacional del PSC aprovarà les llistes definitives a les quatre demarcacions catalanes el dia 20 d’aquest mes.

ÚLTIMES NOTÍCIES